KUALI ANTI-LEKAT PERTAMA DI MALAYSIA

Penatlah asyik kena SENTAL kuali ni lepas masak! SUSAH sangat kerak ni nak tanggal. Dah la mahal nak beli kuali ni, BAZIR duit je. Kalau la ada kuali anti-lekat, senang sikit nak basuh.”

Tak rasa penat ke asyik SENTAL kuali selama 20 minit lepas masak walaupun hanya masak lempeng untuk sarapan? MEMBAZIR MASA! Masa menyental tu boleh dimanfaatkan untuk perkara yang lebih berfaedah!

KESAN MENGGUNAKAN KUALI YANG TIADA FUNGSI ANTI-LEKAT

  1. Kuali berkerak
  2. Susah dicuci
  3. Membuang masa dan tenaga
  4. Membazir duit untuk beli kuali baru

Jadi tukarlah kuali anda sekarang supaya anda dapat menggunakan tenaga anda untuk perkara yang lebih bermanfaat.

Memperkenalkan KUALI TELINGA yang ANTI-LEKAT!

Kuali ni menggunakan coating GRANITE! Coating inilah yang menyebabkan kuali ni ANTI-LEKAT!

Tak percaya kuali ni anti-lekat? Jom tengok video yang kitorang dah buat.

BUKAN ITU SAHAJA!!

Kuali ni pon ANTI-CALAR! Jadi anda tak perlu kerap beli kuali baru lagi!

Kuali ni mempunyai luas permukaan yang BESAR dan design yang PREMIUM! Kuali ini juga TAHAN LASAK!

Kepada mereka yang betul2 nak keluar dari di atas, usah risau kerana kami pasti anda dapat selesaikannya atas faktor pengguna2 sebelum ini.

TAWARAN SPECIAL UNTUK ANDA YANG MEMBELI DI WEBSITE INI

Kami sediakan pembelian COD dan ONLINE bagi memudahkan anda mendapatkan KUALI TELINGA impian anda.

CASH ON DELIVERY (COD)

Anda TIDAK PERLU BUAT BAYARAN SEKARANG. Anda akan terima kuali ini dalam masa 3-5 hari bekerja.

Order dahulu, baru kami pos. Dah sampai baru bayar.

BAYARAN PENUH (Billpliz)

Dapatkan RM5 OFF dengan menggunakan kaedah pembayaran online banking.

Bayar penuh menggunakan platform Billplz (FPX)

COMBO 1

1 SET KUALI TELINGA
RM 130
  • FREE 1 SET UTENSIL UAKEEN
  • FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA
Popular

HUBUNGI KAMI

018 – 6695088

ALAMAT

No 36, Jalan Tasik Utama 63, Kawasan Perindustrian, 75450 Malacca

HAK CIPTA FERRYRICH SDN BHD

(1237642-V)

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...