susah tidur! sakit tengkuk! bantal dah leper!

"Susahnyaa nak tidur dengan bantal yang LEPER dan BERBAU ni. Kalau basuh mesti ROSAK bantal tu. Lebih baik beli baru. Nak beli baru pun kena fikir berapa lama BOLEH BERTAHAN. AHH STRESSNYAAA"

Tahukah anda, tidur yang tidak cukup akan MENJEJASKAN KESIHATAN badan seseorang manusia.

Jom tukar kepada Bantal Breathing. Lepasni dah tak payah fikir nak tukar bantal.

Bantal Breathing ni dah lah boleh basuh, ada pulak kelebihan lain yang lagi mantap.

1) Bantal Anti Leper

Dah LENYEK dengan hilux pun boleh KEMBANG balik macam baru.

2) Ada fungsi AUTO NECK POSTURE

SOLUSI bagi masalah SAKIT TENGKUK semasa tidur

Jom kita tengok apa kata
customer-customer kak Ferry?

dapatkan bantal bernafas anda sekarang

Tidur anda pasti akan lebih selesa dengan BANTAL BREATHING

UNTUK MEMUDAHKAN PROSES PENGEPOSAN, kami vacuum sealed bantal anda. Selepas buka plastik packaging, baru Bantal mengembang. Jadi korang jangan risau okay.

tawaran special untuk anda yang membeli dari website ini !!!

Kaedah pembelian COD disediakan bagi memudahkan anda untuk mendapatkan BANTAL BERNAFAS impian anda.

Cash On Delivery (COD)

Anda TIDAK PERLU MEMBUAT BAYARAN SEKARANG. Anda akan terima Bantal Bernafas ini dalam masa 3-5 hari bekerja.

1 Set Bantal

RM 110
  • 2 Biji Bantal

2 Set Bantal

RM 200
  • 4 Biji Bantal
Popular

3 Set Bantal

RM 290
  • 6 Biji Bantal

Sila isi untuk membeli